Meillä autosi on aina hyvissä käsissä.

Kia- ja Mitsubishi-merkkihuolto Imatralla

Menoauto palvelee Kian ja Mitsubishin valtuutettuna merkkihuoltona. Ammattitaitoiset mekaanikkomme takaavat asiantuntevan työsuorituksen. Merkkikohtainen erikoiskoulutus pitää huolen siitä, että korjaamollamme on aina ajan tasalla oleva merkkikohtainen uusin tieto.

Huolto – ja korjaustyöt teemme aina alkuperäisiä varaosia käyttäen ja suoritamme tarvittavat ohjelmistopäivitykset. Menoauton mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja myös jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.

Lisäksi meillä on vahva osaaminen Fiat -pakettiautojen huollosta ja korjaamisesta. Saat kauttamme myös renkaiden kausivaihdot, -kausisäilytyksen, -tasapainoitukset ja uudet renkaat kuluneiden tilalle vaivattomasti vaikkapa huollon yhteydessä. Huollon lisäpalveluna voit halutessasi maksaa huollon ja lisävarusteostot kätevästi Menojoustolla. Katso huollon yhteystiedot Imatralle tästä.

Tarvitseeko autosi huoltoa?

TIEDUSTELE VAPAITA AIKOJA

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä vahvistaaksemme haluamasi ajankohdan. Katso huollon yhteystiedot klikkaamalla tästä.

8 + 7 =

Huollon yhteystiedot 

MENOAUTO IMATRA

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. Oli kyseessä sitten uuden- tai käytetyn auton hankinta tai auton korjaus tai huolto – voit luottaa meihin. Imatran toimipisteen puhelinnumerot, henkilöstön sekä muut yhteystiedot löydät alta.

HUOLTO IMATRA

Arkisin klo. 07.30-16.00
SOITA 010-3391151

VARAOSAT IMATRA

Arkisin klo. 07.30-16.00
SOITA 010-3391152

Pin It on Pinterest