MAKSA HANKINTASI JOUSTAVASTI OSISSA

MENOJOUSTO OSTORAHOITUS

Menojousto Ostorahoitus on kortiton rahoitus, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Menojousto Ostorahoitus

  • Kortiton rahoitus
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € – 40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 7 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Jos tarvitset rahoitusta alle 3 000 euroa, voit hakea näppärää Menojousto ostorahoitusta. Klikkaa alla olevaa painiketta ja pääset täyttämään hakemusta. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan.  Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hakemus on todella nopea täyttää, sillä Menojousto ostorahoitushakemuksella valitset vain haluamasi kuukausierän ja laina-ajan sekä täytät tarvittavat yhteystiedot ja kuukausitulosi.  Luottopäätöksen saat aina heti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti!

Jos rahoitustarpeesi ylittää 3 000 euroa, voit hakea Santander Plus -rahoitusta klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan.  Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja sopimuksen pystyy allekirjoittamaan sähköisesti.

Ennakkopäätös kannattaa aina hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei siis sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Harkitsetko uuden auton hankintaa?

jätä meille viesti ja autamme sinua

Haluamme auttaa sinua löytämään unelmiesi auton, joka soveltuu juuri nimenomaan sinun käyttötarkoituksiisi ja elämäntyyliisi.

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja autamme sinua löytämään sen oikean.

15 + 13 =

SOITA MEILLE

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse soittamalla numeroon 010-3391150.

IMATRA

Katso Imatran toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

LAPPEENRANTA

Katso Lappeenrannan toimipisteemme yhteystiedot klikkaamalla tästä.

KOUVOLA

Katso Kouvolan toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

Pin It on Pinterest