Uusia yrittäjiä ja työpaikkoja Imatralle

UUSIA YRITTÄJIÄ JA TYÖPAIKKOJA IMATRALLE (LEHDISTÖTIEDOTE 01.11.2017 IMATRALLA)

Marko Räsänen ja Jarkko Rautio avaavat Imatralle uuden autoliikkeen nimeltään MENOAUTO

YT neuvottelujen, irtisanomisten ja lomautusten luvattuna aikana Marko Räsänen ja Jarkko Rautio ovat päättäneet kääntää auton rattia positiisempaan suuntaan. Pitkäaikaiset automyynnin ammattilaiset ovat ostaneet Delta Auton liiketoiminnan Saareksiinmäellä ja lähtevät jatkamaan toimintaa itsenäisinä yrittäjinä. Autoliike Menoauto työllistää alkuvaiheessa yhteensä 8 henkilöä.

Avautui mahdollisuus lähteä tekemään autokauppaa vastuullisen työnantajan roolissa. Huolellisen harkinnan ja neuvottelujen päätteeksi tuntui luontevalta ottaa ohjat omiin käsiin. Imatra ansaitsee valinnanvapautta ja vaihtoehtoja auton hankintaan omalla kotiseudullaan, sanoo Marko Räsänen. Tunnemme imatralaiset ja samoin meidät tunnetaan täällä luotettavina ja vastuullisina kaupan tekijöinä. Siinä on hyvät ainekset kaupankäynnille. Ja jos olemme vielä vieraita jollekin, niin tervetuloa tutustumaan, mielellämme tapaamme niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin tuttavuuksia, toivottaa Jarkko Rautio imatralaisille.

Keskustelun ei tarvitse Menoautossa välttämättä sisältää pelkästään autoasiaa. Kuten monet tietävät, Jarkko Rautio on kivenkova urheilumies ja aiheena voi olla mikä tahansa urheilulaji, tosin pesäpallo lienee mieluisin aihe. Kovin montaa vuotta ei ole vielä kulunut siitä, kun Jarkko pelasi pesäpallon korkeimmalla huipulla. Oman peliuransa aikana Jarkko oli valtakunnan nopeimpia etenijöitä ja moninkertainen Itä-Länsi pelaaja. Pääsarjatasoinen kilpaurheilu on kuitenkin jo takanapäin. Kuntoa pidetään yllä lähinnä tennis ja golfkentillä. Automyyjänä Jarkko palaa juurilleen. Asuinpaikkana väliin mahtuu Kitee ja Raahe, sekä viimeisimpänä työpaikkana Lappeenranta.

Kyllä pitää paikkansa että ympyrä on sulkeutumassa. Itseasiassa tismalleen nyt avattavan Menoauton liiketilassa Saareksiinmäen Anssinkadulla olen myynyt ensimmäisen autoni? Kesäkuussa vuonna 1999 ? Pesäpallon ehdoilla tuli muuttoja sinne tänne, mutta peliuran päätyttyä työni on keskittynyt tänne Etelä Karjalaan, lähinnä Lappeenranta keskeisesti. Markon kanssa tunnemme toisemme jo nuoruusvuosilta ja autokauppaa olemme matkan varrella tehneet sekä yhdessä että erikseen. Mutta nyt siis rinnakkain jatkamme kohti uusia haasteita, tuumaa Jarkko.

Myös Marko Räsäselle Imatra on enemmän kuin tuttu, onhan koti aina sijainnut Imatralla. Samoin automyynnin kannukset ovat rakentuneet Etelä Karjalan ytimessä. Urheilu on niinikään Markon intohimo, liekö se ollut vaikuttamassa autoliikkeen nimivalintaan Menoauto.

Kieltämättä toivomme Menoauto nimen kuvastavan niitä asioita ja arvoja joita edustamme. Haluamme tarjota imatralaisille menevää, reipasta, rehtiä, tuoretta ja huomioivaa, ihmisläheistä palvelua. Tunnemme imatralaiset ja uskomme keskinäisen luottamuksen olevan tärkeässä roolissa, kun etsimme optimaalista ratkaisua jokaiseen persoon alliseen auton hankintaan, kertoo Marko.

Hyppääminen yksityisyrittäjän vaativiin saappaisiin ei Menoauton uusia perustajia pelota. Usko ja tahtotila olla kehittämässä Imatran elinkeinoelämää on todella korkea. Me yrittäjät aloitamme uusina työntekijöinä sekä palkkaamme yhden uuden automyyjän. Se tarkoittaa sitä, että 8 työpaikkaa on pelastettu plussan puolelle heti Menoauton toiminnan alkaessa. Ja tämä ei jää tähän, lupaavat intoa pursuavat uudet yrittäjät: Pyrimme saamaan lisäsuunnitelmat toteutusasteelle mahdollisimman pian, lopettavat Marko Räsänen ja Jarkko Rautio salaperäisinä. Nyt ensin laitetaan Menoauto vauhtiin!

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

SOITA MEILLE

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse soittamalla numeroon 010-3391150.

IMATRA

Katso Imatran toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

LAPPEENRANTA

Katso Lappeenrannan toimipisteemme yhteystiedot klikkaamalla tästä.

KOUVOLA

Katso Kouvolan toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

Pin It on Pinterest