Menoauto aloittaa Fiat-myynnin ja huollon Imatralla

Menoauto aloittaa Fiat-myynnin ja huollon Imatralla

 

Menoauto aloittaa Fiat-henkilöautojen ja Fiat Professional -tavara-autojen myynnin ja huollon Imatralla kesäkuun alusta alkaen. Pitkän linjan autoalan ammattilaisten Marko Räsäsen ja Jarkko Raution 2017 Imatralle perustama Menoauto on nopeasti laajentanut toimintaansa ja toimii nykyisin myös Lappeenrannassa ja Lahdessa. Nyt alkava Fiat-edustus täydentää Menoauton nykyistä Kia- ja Mitsubishi -edustusta Imatralla.

”Fiat on uudistanut ja uudistaa jatkuvasti mallistoaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on juuri lanseerattu Fiat 500 hybridi. Alkavan Fiat-edustuksen ansiosta pääsemme laajentamaan liiketoimintaamme myös meille täysin uusiin asiakassegmentteihin, kuten pakettiautomarkkinoille. Näemme Imatralla ja Etelä-Karjalan talousalueella paljon potentiaalia Fiatin uudistuneelle henkilö- ja tavara-automallistolle”, kertoo Menoauton toimitusjohtaja Marko Räsänen.

”Menoauto on osoittanut erinomaisia tuloksia Kian ja Mitsubishin myynnin parissa. Uskomme, että Menoauton pitkäjänteiset panostukset palveluun ja asiakastyytyväisyyteen edesauttavat Fiat-brändin asiakaskokemuksen kehittymistä ja myynnin kasvua Menoauton edustamana Etelä-Karjalassa”, sanoo Italmotor Finlandin Brand Director Anssi Liukkonen.

 

Lisätiedot
Marko Räsänen, toimitusjohtaja, Menoauto Oy

puh. 010 339 1155

email: [email protected]

 

Anssi Liukkonen, Brand Director, Italmotor Finland Oy
puh. 044 567 5849
email: [email protected]

 

Menoauto Oy
Menoauto on kokeneiden autoalan ammattilaisten Marko Räsäsen ja Jarkko Raution 2017 perustama autoliike, joka toimii tällä hetkellä Imatralla, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Menoauto on toiminut alusta alkaen Kia ja Mitsubishi -jälleenmyyjänä sekä valtuutettuna merkkikorjaamona ja panostaa vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja aitoon palveluun. Menoauto on voittanut vuoden Kia-jälleenmyyjä -palkinnon vuonna 2018.

 

Italmotor Finland Oy
Italmotor Finland Oy on Bergé Auto Nordics Oy:n sisaryhtiö, joka tuo maahan Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep ja Abarth -merkkejä. Italmotor Finland Oy:n emoyhtiö Bergé Auto on johtava autojen maahantuoja Espanjassa, Portugalissa, Sveitsissä ja Latinalaisessa Amerikassa. Yhtiö edustaa 27 eri automerkkiä yhdeksällä eri markkina-alueella ja se on myynyt 2,2 miljoonaa ajoneuvoa vuodesta 1979 alkaen.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

SOITA MEILLE

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse soittamalla numeroon 010-3391150.

IMATRA

Katso Imatran toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

LAPPEENRANTA

Katso Lappeenrannan toimipisteemme yhteystiedot klikkaamalla tästä.

KOUVOLA

Katso Kouvolan toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

Pin It on Pinterest