Menoauto avaa pellit Mansikkalassa

MENOAUTO AVAA PELLIT MANSIKKALASSA (LEHDISTÖTIEDOTE 23.10.2019 IMATRALLA)

Vuosikaudet tyhjillään ollut vanha Prisman kiinteistö Mansikkalassa saa vihdoin uuttaa eloa. Menoauto avaa uuden autoliikkeen ja on ensimmäinen yritys kiinteistössä liki viiteen vuoteen.. Yrittäjä Marko Räsänen näkee toiminnan laajentumisen Mansikkalaan luonnollisena kehityksenä: Saamme isommat ja nykyaikaiset tilat suurien asiakasvirtojen varrelle näköetäisyydeltä löytyvät kaikki isot marketit ja tässä kuutostien kupeessa olemme paraatipaikalla.

Menoauto yrityksenä on toiminut vasta vajaat kaksi vuotta ja silti kasvuvauhti on kovaa jo nyt. Epäilijöitä riitti uudelle tulokkaalle, sillä autokauppa on ollut koetuksella myös Etelä-Karjalassa.

Ei tässä mitään taikatemppuja ole tehty. Vain kovaa ja aktiivista työntekoa. Meillä on vahva paikallistuntemus ja usko omaan tekemiseen. Imatralla ja lähialueella on kuitenkin ostovoimaa. Moni täällä on luovuttanut merkkiedustuksia ja niiden jäljiltä useat asiakkaat ovat luottaneet meidän palvelumme laatuun.

Menoautolla oli heti ensimmäinen toimintavuosi suuri menestys valtakunnallisellakin tasolla. Se huomioitiin myös maahantuojan taholta. Menoauto palkittiin Kian vuoden jälleenmyyjänä vuonna 2018, valaisee asiaa yrittäjäkaksikon toinen osapuoli Jarkko Rautio
Perusteina käytettiin asiakastyytyväisyyttä ja markkinaosuutta. Kia oli Imatran myydyin automerkki.Ylpeinä, mutta nöyrinä myönnämme, että oli se kyllä kova tulos. Koskaan aiemmin Kia ei ole sellaista menestystä saavuttanut, olemalla alueen suurin automerkki. Marko Räsänen taustoittaa nopeaa kasvua.

No suurimmat syyt ovat tietenkin osaava, ammattitaitoinen henkilökunta ja tietenkin loistavat asiakkaat! Hyvät tuotteet tottakai. Kian ja Mitsubishin uudistuva nykyaikainen mallisto pitkine takuineen, sekä laadukas vaihtoautokauppa. Meillä on ihmiset työntekijöinä oikeilla paikoillaan ja tyytyväisyys näkyy palvelussa. Henkilökunta on kasvanut jo yhdeksään ja kasvu jatkuu.

Lappeenrannan vaihtoauto toimintaa pyörittävä Jarkko Rautio paljastaa lähitulevaisuuden suunnitelmia.

Myös korjaamo- ja huoltopalvelut paranevat oleellisesti. Tänne Mansikkalan uusiin tiloihin valmistuu suurempi ja nykyaikaisempi korjaamo. Myös alueellista laajennusta on tapahtunut. Kuntotarkastettuja, jopa kahden vuoden Menoturvalla varustettuja vaihtoautoja saa nyt myös Lahdessa. Avasimme sinne uuden vaihtoautopisteen syyskuun lopussa. Näiden uudistusten myötä henkilökuntamme kasvaa 4-5 työntekijällä. Avajaisiin saakka toimimme normaalisti Saareksiinmäellä. Tavoitteena on päässä avaamaan liiketoiminta uusissa tiloissa ensivuoden alussa. Sen jälkeen toivotamme tervetulleeksi vanhat ja uudet asiakkaat sekä myös uudet yrittäjät Mansikkalaan samaan kiinteistöön kanssamme, toteavat Marko Räsänen ja Jarkko Rautio.

Lisätietoja Marko Räsänen, 050 406 5225

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

SOITA MEILLE

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse soittamalla numeroon 010-3391150.

IMATRA

Katso Imatran toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

LAPPEENRANTA

Katso Lappeenrannan toimipisteemme yhteystiedot klikkaamalla tästä.

KOUVOLA

Katso Kouvolan toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

Pin It on Pinterest