Menoauto laajentaa Lappeenrantaan

MENOAUTO LAAJENTAA LAPPEENRANTAAN (LEHDISTÖTIEDOTE 15.12.2017 LAPPEENRANNASSA)

Marraskuussa autoliikkeen Imatralle perustaneet Marko Räsänen ja Jarkko Rautio laajentavat toimintaansa Lappeenrantaan. Reijolan alueella entisessä Autotalo Ripatin tiloissa osoitteessa Toikansuontie 6 avautuu uusi vaihtoautoihin erikoistunut Menoauto.

Olemme jo ensimmäisen kuukauden aikana saaneet Imatralla Menoauton hyvään vauhtiin. Kun Lappeenranta oli meille tuttu paikka ja löysimme käyttötarkoitukseemme sopivat tilat, oli luonnollista toteuttaa toimintastrategiaamme myös täällä. Uskomme että palvelukonseptimme mukaiselle vaihtoautotarjonnalle on kysyntää ja räätälöidysti pystymme tarjoamaan kilpailukykyisesti upean vaihtoehdon kenelle tahansa, kertoo yrittäjä Marko Räsänen Menoauton suunnitelmista

Menoauton Lappeenrannan uusi toimipiste tuottaa myös uusia työpaikkoja. Lähiaikoina henkilökunta tulee kasvamaan kahdella uudella työntekijällä.

Toivomme työnhakijoiksi nimenomaan aktiivisia ja luontaisen palveluasenteen omaavia ihmisiä.
Kyseessä voi olla autokauppaa hyvin tunteva konkari tai vähemmän kokemusta omaava alalle hakeva henkilö. Asenne ja tahto ovat etusijalla. Tervetuloa juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia kanssamme. Kenties työpaikat saadaan täytettyä ennenkuin koko hakuprosessi saadaan edes viralliseti käyntiin, toteaa toinen Menoauton yrittäjistä Jarkko Rautio

Emme ole tässä polkupyörää uudelleen keksimässä, mutta toivomme että Menoauton asiakkaiden päällimmäiseksi ajatukseksi vierailun jälkeen jää ystävällinen ja huomioiva palvelu, tiivistää Marko Räsänen palveluasenteen merkityksestä.

Menoauton ovet Lappeenrannassa osoitteessa Toikansuontie 6 ovat jo avautuneet ja vaihtoautoja löytyy kattavasti. Lisää myytäviä autoja tulee päivittäin ja virallisten avajaisten aikaan tammikuussa vaihtoautotarjonta on jo mittava.

Jos silloinkaan ei löydy asiakkaan etsimää sopivaa vaihtoautoa, niin sovittaessa voimme sellaisen asiakkaalle hankkia. Haluamme palvella asiakkaitamme yksilöidysti. Auton hankinta on kuitenkin iso asia, vaikka kyseessä olisi edullisempikin vaihtoauto, muistuttaa Jarkko Rautio.

Menoauto Imatralla jatkaa vaihtoautojen lisäksi Kian jälleenmyjänä.
Samoin huoltopalvelut on keskitetty Imatralle osoitteessa Anssinkatu 8,
kuten myös Kian ja Mitsubishin merkkihuollot.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

SOITA MEILLE

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse soittamalla numeroon 010-3391150.

IMATRA

Katso Imatran toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

LAPPEENRANTA

Katso Lappeenrannan toimipisteemme yhteystiedot klikkaamalla tästä.

KOUVOLA

Katso Kouvolan toimipisteemme sijainti ja yhteystiedot klikkaamalla täältä.

Pin It on Pinterest